OVER MIJ

Ik maak websites in creatieve manieren
die u zullen wegblazen!

Ik ben Sam Dielemans, 15 jaar oud. Ik zit op het VMBO van het SiNTLUCAS in Eindhoven. Ik heb een passie voor het maken van websites. Ik design websites via Adobe XD en ontwikkel websites via WordPress. Wilt u een website laten maken in Helmond? Zoek niet verder, neem meteen contact op!

Over mij

Veelgestelde vragen

Ja! Omdat ik de nieuwste software gebruik, is het heel eenvoudig om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt.

Een website heeft geen vaste prijs, het ligt aan de hoeveelheid pagina’s en functionaliteit. Vertel wat uw wensen zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan via de contact pagina.

U bent de eigenaar. Ik bezit niets van de website.

Ongeveer 1-3 maanden. Dit hangt vooral af van de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om tot een goed resultaat te komen.

Ik onderhoud ook de website als u dat wilt. Ik onderhoud de website voor een vaste prijs van €40 per maand. Bij dit pakket ontvangt u alle software voor de website, maandelijkse beveiliging updates op uw website, backups van uw website en u ontvangt een maandelijks website report met de statistieken van uw website.

Samen een project starten?

Vul het contact formulier in om met mij contact op te kunnen nemen. Ik probeer zo snel mogelijk op u email te reageren.