Digisport

Digisport is de innovatieve app voor het sporten & plezier onder kinderen. Een app waar activiteiten in staan voor ieder kind. Een zelflerend robotje geeft deze activiteiten. De kinderen kunnen zich aanmelden voor de robot op de website of de app, deze robot kunnen ze daarna ophalen in een wijkhuis of school. Als je geen telefoon hebt kun je op school reserveren of in het afgifte punt. De robot geeft verschillende activiteiten van sport tot spellen, hiermee zorgen we ervoor dat kinderen weer meer buiten gaan spelen.

App

In de app van digisport staan alle robotjes die beschikbaar zijn, met deze robotjes kun je verschillende spellen en activiteiten doen. In de app kun je de robot reserveren, en kijken welke robotjes er beschikbaar zijn. In de app staat ook een ophaalbewijs voor de robot. De robot kun je na het reserveren ophalen bij een ophaalpunt bij jouw in de buurt.

Website

De website is gemaakt voor promotie van de app van Digisport, via de website moeten bezoekers de demo van de app beoordelen. Hierdoor kan Digisport hun app verbeteren en uitbrengen.